Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Fergie - Glamorous Sims

Ώρα να κουνήσουμε λίγο τα κορμιά μας!
Βίντεοκλιπ από "κάτοικο" του the Sims 2. Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλή δουλειά, άσχετα από το κομμάτι. Δεν ήξερα ότι δίνει τέτοιες δυνατότητες το the Sims 2. Μάλιστα από σχόλια που διάβασα, η αναπαράσταση της Fergie (αν έτσι λένε την τραγουδίστρια) είναι πολύ ρεαλιστική.
Απολαύστε το!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ cool! Το the Sims 2 όμως δεν είναι παιχνίδι με συγκεκριμένους ρόλους; Πώς τα κάνουν τα videoclips;
Έχει άλλα γραφικά από το Second Life πάντως. Δεν ξέρω πιο φαίνεται πιο ρεαλιστικό... ωραίο πάντως φαίνεται (από γραφικά) και το the Sims 2.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλύτερο από το Moove! Ωραίο βιντεοκλιπ! Έχω την εντύπωση ότι θα γίνουν πολύ της μόδας και οι καλλιτέχνες θα τα προτιμούν από τα κλασσικά. Άσε που δεν θα χρειάζεται να συμμετέχουν κίολας!

e_passenger είπε...

tsirko < Όντως το the Sims 2 είναι παιχνίδι προσομοίωσης που βασίζεται σε συγκεκριμένα σενάρια. Οπότε επιλέγεις και το ρόλο που θα "παίζεις". Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πώς κατάφεραν να πειράξουν τα ήδη μοντελοποιημένα avatars και να τους δώσουν εντολές άλλες από αυτές που τους παρέχει το the Sims 2. Την ίδια ερώτηση είχαν και κάτοικοι του Sims. Θεωρώ ότι θα έγινε σε συνεργασία με τους administrators του Sims. Αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτη. Αν κάποιος γνωρίζει, θα χαιρόμασταν να μαθαίναμε!